ANTITOK - Perusahaan Ilmu Urip Nyedhiyakake Peralatan Lab, Peralatan Lab lan Peralatan Ilmu Pengetahuan
  • eppendorf-centrifuge-5810

    Lab Equipment

    Biaya sing efektif, dikirim ing saindenging jagad
    Nampa A Quote
  • ilmu-urip

    Pasokan Laboratorium

    Reagen, Aksesoris, Instrumen
    Nampa A Quote
  • definisi ilmu-urip

    Lab Bisa Digunakake

    Kualitas tinggi, pangiriman cepet
    Nampa A Quote

Lab Equipment

More
Test-Strip-Cutter

Pemotong Aliran Aliran lateral

Cut strip kanthi cepet saka sheet uncut aliran lateral
Dispenser Aliran-lateral

Dispenser Aliran Sisih

Mbusak reagen lan emas koloid ing membran nitrocellulose
tip-loader-kanggo-pipette-tip-refill

Tip Loader

Kanthi otomatis sistem isi ulang tip pipet
Mesin Tes-Majelis-Cepet

Mesin Majelis Tes Cepet

Kit tes cepet perakitan otomatis

Pasokan Laboratorium

More
membran nitrocellulose

Membran Nitrocellulose

Komponen utama ing aliran tes pangembangan kanthi cepet
koloid-emas

Emas Koloid

Nanopartikel emas kanggo manufaktur tes tes tes lateral
antibodi-lan-antigen

protein

Protein kanggo pangembangan kit tes cepet
antigen-lan-antibodi

Antigen lan Antibodi

Antigen lan antibodi kanggo pangembangan kit tes medis IVD

Lab Bisa Digunakake

More
Paket Saliva-Koleksi-Kit

Kit Koleksi Saliva

Kit saliva kanggo koleksi sampel nalika nindakake kit tes kanthi cepet
Tabung-FOB-Sampel

Tabung Sampel FOB

Tabung sampel digunakake kanggo ngisi solusi buffer tes antigen kanthi cepet
Kaset-lan-Swabs

Kaset lan Swab

Kaset aliran lateral anyar lan swab kanggo kit tes cepet antigen
Buffer-Solusi-Tabung

Tabung Solusi Buffer

Tabung sampel kanggo tes asam nukleat kit tes cepet antigen
ING WANO TAWAN

Paseksen Kita

Kita wis tuku a pemotong jalur aliran lateral taun kepungkur saka AntiTeck Life Science, iku bisa sukses ing kabeh wektu. 
Josephsohn
AntiTeck nyedhiyakake kualitas dhuwur mikropip mini saka volume 1-100 ul, aku kaget banget. Aku nggunakake sajrone mulang.
Willson Tom
Aku tuku siji centrifuge kanthi kapasitas volume dhuwur sing digunakake kanggo produksi skala gedhe, nambah kapasitas 200%.
Luis Alberto

Ilmu Kehidupan AntiTeck

A1-519, XingGang GuoJi, Yingbin Road, Huadu, Guangzhou, China
Kutipan gratis
info@antiteck.com
linkedin facebook pinterest youtube RSS twitter instagram facebook-kosong rss-kosong duwé pranala pinterest youtube twitter instagram
Kita nggunakake cookie kanggo menehi sampeyan pengalaman paling apik ing situs web. Kanthi terus nggunakake situs iki, sampeyan setuju karo cookie.
nampa
Kebijakan Privasi