АНТИТЕК - Компанија за животни науки обезбедува лабораториска опрема, потрошен материјал за лабораторија и опрема за наука
заедничка-лабораторија-апарат

Список на лабораториска опрема и научна опрема:

Спектрограф

Лабораториска опрема (разно):

Список на лабораториски потрошен материјал:

Лабораториски кеси
Лабораториска инка
Лабораториски цевки
Лабораториска решетка
Разно
Скопје Фејсбук Pinterest YouTube RSS Твитер Instagram Фејсбук-празно РСС-празно поврзано-празно Pinterest YouTube Твитер Instagram
Ние користиме колачиња со цел да ви го дадеме најдоброто можно искуство на нашата веб-страница. Продолжувајќи да ја користите оваа страница, вие се согласувате со нашата употреба на колачиња.
прифати
Приватност