ANTITOK - Perusahaan Élmu Kahirupan Nyayogikeun Peralatan Lab, Kagunaan Lab sareng Alat Élmu
RNA-Spin-Column-Assembly-Mesin

Spin Mesin Majelis Kolom

Saringan motong otomatis pinuh, nyelapkeun saringan, tutup tutup sareng bungkus 50 set per kantong

Naon mesin assembly kolom spin?

Spin mesin assembly kolom dirancang husus pikeun assembly kolom spin, ngawengku fungsi: dahar otomatis spin kolom, filter lambar format motong kana saringan, O-ring dahar otomatis, tutup tutup, produk NG piceun, jsb.

Jinis mesin assembly kolom spin

microspin-kolom

Kasus kalayan tutup

Modél: LFD00170
spin-kolom

Kasus tanpa tutup

Modél: LFD00170-1
spin-kolom

Parameter mesin assembly kolom spin

modelLFD00170 / LFD00170-1
kapasitas2,400 PCS / H
aktivasina90%
suplai hawa 0.5 ~ 0.8 MPa
ukuranL2.0 * W1.4 * H1.7m
Bungkusan HooperL1.0 * W1.0 * H1.4m
suplai internalDC / 24V
Feeder bahanHooper
kakuatan3.5KW
catu dayaAC 220V / 50Hz
beurat700kg
Paket kaiL2.5 * W1.9 * H2.0m

Komponén konci

purwakartaMitsubishi/Panasonic
Servo / driveInovance / Leadshine
relaySchneider / Omron
sensorOmron/Panasonic
silinder hawaSMC/AIRTAC
Solenoid klepSMC/AIRTAC
Panyambung tabung hawaSMC/AIRTAC

Fitur & Operasi

Fitur:
1. Toel layar 
2. 2400 PCS / jam 
3. Lapisan ti 1 lapisan ka 8 lapisan 
4. produk NG ngahapus 
5. Gampang ngagunakeun, pangropéa

operasi:
1. suplai hawa Connet, catu daya 
2. Teundeun kolom spin kana hooper 
3. Teundeun lambaran filter kana baki dahar 
4. Teundeun O-ring kana hooper 
5. Manual pariksa sagala stasiun lamun jalan 
6. Mimitian, euweuh alarem bahan, alarem jelas, mimitian agin 
7. Alarm lamun euweuh kolom, filter, O-ring 
8. Panel kontrol layar toél 
9. E-eureun / eureun, ngamimitian deui, recovery memori

Tinjauan mesin assembly kolom spin

LFD00170

spin-kolomSpin-kolom-assembly-mesinspin-kolom-dna-ekstraksispin-kolom-tabungdna-spin-kolomspin-desalting-kolomsilika-kolom-pikeun-dna-ekstraksisilika-mémbran-spin-kolommini-spin-kolomsilika-spin-kolom

LFD00170-1

spin-kolomspin-kolom-assembly-mesinspin-kolom-protéin-purifikasispin-kolom-rna-ekstraksic18-spin-kolomspin-kolom-na-kumpulan-tabungpierce-c18-spin-kolompierce-spin-kolomrna-spin-kolomspin-kolom-pikeun-dna-purifikasi

Spin kolom mesin packing

LFD00178
spin-kolom-kumpulan-tabungmicrospin-kolompierce-detergent-removal-spin-kolomspin-kolom-purifikasikosong-spin-kolomdna-spin10-kda-spin-kolomspin-kolom-ékstraksispin-kolom-dna-ekstraksi-léngkahspin-kolom-centrifugeprotéin-a-spin-kolomspin-kolom-mémbrandeterjen-ngaleungitkeun-spin-kolomprotéin-spin-kolom

Parameter tina spin kolom mesin packing

kapasitas60 tas/H, 50 pcs/tas
aktivasina85%
Feeder bahanHooper
suplai hawa0.5 ~ 0.8 MPa
catu dayaAC 220V / 50Hz
suplai internal DC / 24V
kakuatan6.5 KW
beurat1,650kg
ukuranL2.2 * W1.9 * H1.8m
Paket kaiL3.0 * W2.1 * H2.2m
Bungkusan HooperL1.0 * W1.0 * H1.4m

Kumaha mésér mesin assembly kolom spin

ANTITOK nyadiakeun alat-alat laboratorium, lab consumable, parabot manufaktur di séktor élmu hirup.
Upami anjeun resep ka kami spin kolom assembly mesin & spin kolom mesin packing atanapi gaduh patarosan, punten nyerat e-mail ka info@antiteck.com, kami bakal ngabales anjeun pas mungkin.


    AntiTeck Kahirupan Élmu Limited

    A1-519, XingGang GuoJi, Yingbin Road, Huadu, Guangzhou, Cina, 510810
    Kutu
    info@antiteck.com
    LinkedIn facebook Pinterest youtube rss twitter Instagram facebook-kosong rss-kosong dikaitkeun-kosong Pinterest youtube twitter Instagram
    Kami nganggo cookies kanggo masihan anjeun pangalaman anu pangsaéna dina halaman wéb kami. Ku neraskeun nganggo situs ieu, anjeun satuju kana cookies kami.
    narima
    kabijakan privasi