ANTITOK - Perusahaan Élmu Kahirupan Nyayogikeun Peralatan Lab, Kagunaan Lab sareng Alat Élmu

Equipment Lab

Tambih deui
Test-Strip-cutter

Pemotong Aliran Jalur Gurat

Motong strip gancang tina lambaran uncut aliran gurat
Gurat-Aliran-Dispenser

Dispenser Aliran Gurat

Ngalereskeun réagen sareng emas koloid dina mémbran nitrocellulose
tip-loader-pikeun-pipette-tip-refill

Tip Loader

Pinuh otomatis sistem ngeusian ujung pipét
Gancang-Tés-Majelis-Mesin

Mesin Majelis Tés Gancang

Rakitan uji coba gancang

Pasokan Laboratorium

Tambih deui
mémbran nitrocellulose

Membran Nitrocellulose

Komponén konci dina aliran gurat pangembangan tés gancang
koloidal-emas

Emas Koloid

Nanopartikel emas pikeun uji coba uji coba aliran gurat
antibodi-sareng-antigen

protéin

Protéin pikeun pangembangan kit uji gancang ivd
antigen-sareng-antibodi

Antigen sareng Antibodi

Antigén sareng antibodi pikeun pangembangan kit uji médis IVD

Lab Konsumable

Tambih deui
Kit ciduh-Kumpulan-

Pakét Kumpulan Ciduh

Kit ciduh pikeun kumpulan sampel nalika ngalaksanakeun kit uji gancang
FOB-Sampel-Tube

Tabung Sampel FOB

Tabung sampel anu dianggo pikeun ngeusian larutan panyangga tés gancang antigen
Kasét-sareng-Swabs

Kasét sareng Swab

Novel aliran kasét sareng gosok pikeun uji coba gancang antigen
Panyangga-Solusi-Tube

Tube panyangga Solusi

Tabung sampel pikeun uji asam nukléat tina uji coba gancang antigen
NAON RÉSÉNA

Kasaksian Kami

Kami parantos ngagaleuh a cutter strip aliran gurat taun kamari ti AntiTeck Life Science, éta tiasa dianggo saé sepanjang waktos. 
Josephsohn
AntiTék nyadiakeun kualitas luhur mini mikropipét ti 1-100 jilid ul, éta rada kaget kuring. Abdi ngagunakeun dina ngajar.
Willson Tom
Abdi ngagaleuh hiji amparan kalayan kapasitas volume tinggi anu kuring anggo dina produksi skala ageung, angkat kapasitas 200%.
Luis Alberto

Élmu Kahirupan AntiTeck

A1-519, XingGang GuoJi, Yingbin Road, Huadu, Guangzhou, Cina
Kutu
info@antiteck.com
LinkedIn facebook Pinterest youtube rss twitter Instagram facebook-kosong rss-kosong dikaitkeun-kosong Pinterest youtube twitter Instagram
Kami nganggo cookies kanggo masihan anjeun pangalaman anu pangsaéna dina halaman wéb kami. Ku neraskeun nganggo situs ieu, anjeun satuju kana cookies kami.
narima
kabijakan privasi